22 Ocak SRC 4 sınav sonuçları açıklandı e-devlet SRC 1,2,3

22 Ocak SRC 4 sınav sonuçları açıklandı e-devlet SRC 1,2,3

SRC sınav sonuçları açıklandı.22 Ocak'ta yapılan SRC sınavı sonuçlarını e-devlet şifreleri ile sorgulama yaparak öğrenebileceksiniz. Ticari araç kullanma zorunluluğu bulunan şoförlerin alma zorunluluğu olan SRC belgesi sonuçları haberimizi içinde yer aldı.

22 Ocak SRC 4 sınav sonuçları açıklandı e-devlet SRC 1,2,3

SRC sınav sonuçları için beklentisini sürdüren şoförler, 22 Ocak Pazar günü gerçekleştirilen bu sınavın sonuçlarını araştırmaya başladı. Ulaştırma Bakanlığı'nın garantörlüğünde 15-19 Aralık tarihlerinde başvuruları alınan ve 22 Ocak tarihinde gerçekleştirilen SRC sınav sonuçları, uzun bir bekleyişin ardından açıklandı. İşte, SRC 4 sınav sonuçları hakkında bazı detaylar

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen SRC sınavlarına dair sonuçları öğrenmek isteyen adaylar aşağıdaki linke tıklayıp, E-Devlet üzerinden giriş yaptıktan sonra, sınavın gerçekleştiği 22.01.2017 tarihini seçecekler. 

SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

22 Ocak SRC Sınavı Başvuru Tarihi Ne Zaman?
Başlangıç tarihi olarak 15 aralık 2016, bitiş tarihi olarak ise 29 aralık 2016 gözüken sınavın başvuruları çoktan bitti. Bilindiği üzere son para yatırma tarihi ise yine 30 aralık 2016ydı. Pazar günü yapılan sınav birçok kurumda yapıldı.

22 Ocak SRC Sınavı Harç Ücreti Ne Kadar?
15-29 aralık 2016 tarihleri arasında src sınavına başvurunuzu yaptıktan sonraki adım ise harç ücretlerinin yatırılması. Öncelikle harç ücreti 37 TLdir. Ve harç yatırmak için son gün 30 aralık 2016’dır.

SRC Sınavı Harç Ücreti Hangi Bankaya Yatırılacak?
22 Ocak ve diğer SRC sınavları için harç ücretinizi Halk bankasının herhangi bir şubesine giderek 37 tl karşılığında yatırabilirsiniz. Not: Sınav giriş belgenizi, sınav tarihinden ( 15 ocak ) 1 hafta önce ilgili kurs yerlerinizden mutlaka almayı unutmayın.

SRC Sınavı Giriş Belgesi Nasıl Çıkartılır?
Adaylar, sınav giriş belgelerini ” www.turkiye.gov.tr “adresinden e-devlet şifreleri ile veya sertifikalarını aldıkları eğitim kurumları aracılığıyla ” kamu.turkiye.gov.tr ” adresinden temin edebilirler. Adaylara ayrıca posta ile sınav giriş belgesi gönderilmeyecektir. Adaylar, sınava gelirken sınav giriş belgeleri ile resimli kimlik belgelerini (nüfus cüzdanı, ehliyet, pasaport) yanlarında bulundurmak zorundadır. Söz konusu belgeleri ibraz etmeyenler sınava giremezler.

1) Taşıtların yüklü ve yüksüz uzunluk genişlik yükseklik ölçülerine ne denir?
Cevap: Gabari.
2) Azami yüklü yükseklik en fazla kaçtır?
Cevap: 4 metre.
3) 2 sürücüyle 30 saat içinde her biri kesiniz kaç saat dinlenmeli?
Cevap: 8 saat.
4) Kar lastiği takma tarihi nedir?
Cevap: 1 aralık 1 nisan.
5) Eğim aşağı tarafa ise, yolda yol verme nasıl olmalı?
Cevap: inen araç çıkan araca yol verir.
6) Kavşaklara yaklaşırken yoldaki ok işaretleri ne anlama gelir?
Cevap: Gideceğimiz yöndeki şeritte girmemiz gerektiğini söyler.
7) Taşıt kartı geçerlilik süresi ne kadardır?
Cevap: Yetki belgesi geçerlilik süresi kadardır.
8) Kamyon kamyonet muayene süresi ne kadardır?
Cevap: İlk 1 yıl sonrası her yıl.
9) Yanıp sönen sarı ışığın anlamı nedir?
Cevap: Yavaşla, dikkatli geç.
10) Sollama yaparken aşağıdakilerden hangisi yanlıştır?
Cevap: Sollamaya çıkan araçtan hızlı davranıp sollamaya geçmek.
11) Kemikte şekil bozukluğu?
Cevap: Kırık.
12) Hangisi karayolu taşıma kapsamı dışındadır?
Cevap: Türk silahlı kuvvetlerine ait olan taşımalar.
13) Takografın kullanma amacı nedir?
Cevap: Hız kontrolü ve çalışma dinlenme saatleri kontrolü için.
14) Haritada üst çizgi nereyi gösterir?
Cevap: Kuzey
15) Taşıma sözleşmesinin asıl tarafları kimdir?
Cevap: taşıyan ve taşıtan .
16) Yaralıya müdahalede hangisi kullanılır ?
Cevap: Sargı bezi.
17) Hangi durumda geri geri gidilebilir?
Cevap:Kaplamanın dar olduğu yerde Geçiş kolaylığı sağlamak için.
18) Pakatleme grubu 3?
Cevap:Az tehlikeli
19) Güvenli sürüş ve konfor sağlar?
Cevap: amartisör ve süspansıyon
20) Artan hız sonucu nesneleri net algılayamama
Cevap: Hız körlüğü
21) Mobil takip sistemiyle hangisi bilinmez
Cevap: yükün ağırlığını
22) hangisi yoldan kaynaklı kusur değildir
Cevap: Taşıt dışında seyretmek
23) hangisi kazaya yatkın kişi değildir
Cevap: Sorumluluk sahibi
24) Hangisi kaza riskini azaltmaz
Cevap: Sabırla bekleyip sonucu görmek.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
"Cem Yılmaz'ı sevmek zorunda mıyım?"
Gupse Özay'ın amcası öldü
Gupse Özay'ın amcası öldü